Flott tur, kjempespreke og blide unger, bål og sjokoladekos!!!

Klikk her for fleire bilete

Stusshøl - Stangesjå - Sjessvatn

Minner om tur med HIL fra Stusshøl til Stangesjå og eventuelt Sjessvatn på nyrydda sti søndag kl 12. Fint for små og store. Kan legges inn roetappe om noen vil. Oppmøte på Stusshøl kl 12.

Den gamle buferdsvegen til fjells forbi Stangesjå og opp til Sjessvatn er i ferd med å komme fram i lyset. Delvis merket med røde flekker.

Kjør til Stusshøl, følg traktorvegen over elva mot Trulsbrulia, nesten borte ved elva går stien opp ved en fjellnabbe og videre oppover over Stangesjåstulen. Følger Stangesjå til Gaulåsåi og følger høydedraget langs elva nordover. Ikke ferdig merket og rydda et stykke oppover.

God tur om du vil prøve!

Mælefjell

17 sjeler ble med på en flott tur i variert terreng, fra skogen til fjellet til ura på toppen av Mælefjell.

Les mer: Tur til Mælefjell, Gonnegrov rundt

Det inviteres herved til tur på Mælefjell søndag 29.6 med oppmøte ved bommen nederst ved Gvammen på fjellvegen til Mælstul. Oppmøte kl 1030. Vegen fra Gvammen er åpen denne dagen, men det oppfordres til å samkjøre. Vi går over Mælstul og håper å få med Olav Flatland som kjentmann. Turen er på sti og når man først har kjørt opp, når man toppen greit. Ta med mat og drikke, passer for alle.

Medlemskap

HIL tilbyr aktivitetar for nesten alle aldre og håpar derfor både barn, voksne, ungdom og eldre ser verdien av å stå som registrert medlem.
Enten du regner deg som aktiv eller ikkje, ønsker vi deg velkommen inn! Les meir her