27.2 og 5.3 er det tilbud om skiteknikk-kurs for voksne i Bjødre kl. 18.00–19.00 v/Erik Andersen.

1.mars: SKICROSS - bli med enten å gå eller heie eller spør dag Olav om han trenger hjelp!

9.mars: SKIDAG I FLUGONFJELL i Tuddal i regi av Hjartdal Idrettsråd. Dette er Tuddals bidrag til idrettskommunen Hjartdal. Hjartdal har Minitri i august, Sauland skal ha et vår-arrangement. Dette er GRATIS denne dagen for idrettslagets medlemmer. Du kan låne ski og utstyr i Flugonfjell, men ring først og sjekk.

16. mars: SKITUR til Lekkjenuten sammen med Notodden Turlag. Klarer vi å stille mange lokale turgåere i alle aldre den dagen og vise at vi er en aktiv gjeng her i Hjartdal???!!!! Oppmøte Hundemyr kl. 11.00.

14.mars: ÅRSMØTE på Bergtun kl. 19.00 med påfølgende Quiz. Kom å få med deg hva HIL bruker tid og krefter på og hva som planlegges, saker som skal opp; oppgradering av buer og lys i skiløypene, oppgradering av fotballbane, klikk her for full agenda. Vi avrunder med litt mat og quiz og håper å samle kjentfolk. Innspill til saker må være formann i hende før 9.3. Alle aktivitetsledere må huske å levere årsrapport til Ingvild på e-post innen 9.3.

Ellers er det imponerende mye aktivitet, ute og inne, så nå ser det ut som hjartdølene kan bli spreke! Lysløype, Bjørdreløyper, fjellløyper, gågrupper, skitrening, dans og stryke, barnehagetrim, fotball... TINFOS-Løpet er i mai - hvor mange lag klarer vi i år???

4.mai: BASAR 2014, mer info siden.

HEIA HJARTDAL!! HUSK medlemskontingent 2014 enten du er aktiv eller støttemedlem!

HIL v/ Styret RGH

Medlemskap

HIL tilbyr aktivitetar for nesten alle aldre og håpar derfor både barn, voksne, ungdom og eldre ser verdien av å stå som registrert medlem.
Enten du regner deg som aktiv eller ikkje, ønsker vi deg velkommen inn! Les meir her